2017 – 25 maart

Kampioenen in Beilen

Zaterdag 25 maart 2017 werden er in Beilen het toernooi gehouden voor wedstrijd judoka’s en voor de beginnende judoka’s. Natuurlijk was JV Koizumi weer van de partij.
Zo werd wederom Geert Kleine uit Dalerpeel tot 42 kg kampioen. Het blijven spannende wedstrijden in deze gewichtsklasse doordat zijn rivale Kanti van JV Asahi ook weer mee deed. Maar Kleine liet wederom zien de betere te zijn vandaag.
Ook Kian Ensink uit Dalen werd kampioen deze dag maar bij de opstappers. Ensink won maar liefs 5 wedstrijden op rij waardoor hij vol trots op de hoogste trede mocht staan. Lieke Dijkhuis uit Hoogeveen werd hier 4e in de poule en had zich knap verweerd tegen de jongens.

Denise v.d. Plaat uit Elim werd 2e in de poule tot 51 kg en ook voor Ellis Lubbers uit Nieuwlande was er een mooie 2e plaats. Een goede voorbereiding voor het NK tot 18 op 8 april te Leek.