2017 – 7 oktober

ANOUK MOOIE 2e PLAATS HARDENBERG

Afgelopen zaterdag 7 oktober werd er in Hardenberg weer het jaarlijkse judotoernooi gehouden van bvs Anbergen. Hierbij deed JV Koizumi mee en behaalden we mooie prijzen binnen.
Anouk Seinen uit Geesbrug ging als een speer. Seinen won alle wedstrijden in de voorrondes en ging door naar de kwartfinale. Het was een zeer spannende poule. Seinen verloor helaas 1 wedstrijd waarbij het op gewonnen wedstrijden en punten aankwam. Seinen werd knap 2e maar won van de judoka die eerste was geworden deze dag dus met een zeer goed gevoel naar huis.
Voor Geert Kleine uit Dalerpeel was het wat minder deze dag van wat we van hem gewend zijn. Kleine had de scheidsrechter helaas niet mee zitten deze dag maar kwam toch nog op het podium met een gedeelde 3e plaats.
Ellis Lubbers uit Nieuwlande die voor het eerst in de gewichtsklasse tot 57 kg deel nam was ook blij verrast met een mooie 3e plaats.
Voor de zusjes Zoë en Dewi Pater uit Zandpol die deze dag bij elkaar in de poule zaten was het ook hard knokken maar namen allebei een mooie beker mee naar huis. Zoë werd 2 en Dewi nam een mooie 3e plaats mee naar huis.