2018 – 24 maart

LYNN GERAETS EN RENSKE EIJSINK JUDO KAMPIOEN OP LENTE TOERNOOI TE BEILEN.

Afgelopen zaterdag 24 maart 2018 werd het jaarlijkse judotoernooi voor wedstrijd judoka’s en opstap judoka’s gehouden te Beilen.

Aan het opstap toernooi deden van JV Koizumi 6 judoka’s mee en iedereen nam een mooie medaille mee naar huis.

Renske Eijsink uit Dalen in de gewichtsklasse tot 45 kg wist in een gigantische poule met maar liefs 10 judoka’s een geweldige prestatie te leveren door alles te winnen en een knappe 1e plaats mee te nemen terug naar Dalen.

Hadassah Knegt in de gewichtsklasse tot 36 kg eveneens uit Dalen ging ook erg goed van start door een mooie overname van Knegt zag de scheidsrechter het fout en werd de score naar de tegenpartij getrokken. Helaas kostte dat een 1e plaats maar Knegt kon zeer tevreden zijn met haar verdere 3 winstpartijen door met een 2e plaats naar huis te gaan.

Ook in deze poule zat clubgenoot Dewi Pater die ook nog een paar mooie partijen won maar haar meerder moest herkennen aan Knegt maar toch met een verdienstelijke gedeelde 3e plaats naar Zandpol terug keerde.

Voor Mark Benjamins uit Elim in de gewichtsklasse tot 41 kg was het ook flink aan de bak gaan. Benjamins knokte zich naar een mooie 3e plaats door 2 winstpartijen naar zich toe te trekken en met een tevreden gevoel weer terug naar Elim kon met een bronzen plak

Hetzelfde verhaal was voor Vera van Iest uit Dalen in de gewichtsklasse tot 30 kg.
van Iest won mooie partijen en kon zeer tevreden zijn en beklom ook het erepodium om een mooie 3e plaats in ontvangst te nemen.

Voor Stijn v.d. Weide uit Geesbrug werd het een mooie prestatie medaille en won 2 wedstrijden deze dag.
Het toernooi voor de wedstrijd judoka’s van Koizumi was het ook weer een goede prestatie.

Lynn Geraets uit Erica kwam uit in de gewichtsklasse tot 39kg.
Geraets won als vanouds haar wedstrijden en kon zich als ware kampioen met een gouden plak om haar nek tevreden terug naar huis.

Ook voor Ellis Lubbers was het een goede dag in de gewichtsklasse tot 52 kg.
Lubbers uit Nieuwlande wist 4 wedstrijden naar zich toe te trekken en kon met een verdienstelijke zilveren plak naar huis keren.