2019 – 16 februari

STIJN VD WEIDE WINT IN VEENHUIZEN

Afgelopen zaterdag 16 februari werd het jaarlijkse Paul Dijkstra judo toernooi gehouden voor recreanten en beginners.
Hier werd deelgenomen door 4 judoka’s van judovereniging Koizumi uit Dalen/Nieuwlande
Stijn van der Weide uit Geesbrug won deze dag al zijn wedstrijden en mocht eindelijk de hoogste trede op het podium beklimmen. Ook voor Hadassah Knegt uit Dalen was het een goede dag. Zij mocht na 2 winstpartijen met een mooie 2e plaats terug naar Dalen.
Timo van Dalen had niet zijn dag maar kon toch nog een mooie 3e plaats in ontvangst nemen om mee terug naar Geesbrug te nemen.
Voor Isabelle Mager uit Nieuwlande was het heel lastig ivm dat dit haar allereerste toernooi was om kennis te maken met het wedstrijdjudo. Ze werd beloond met een mooie medaille deze dag.