2008 – 4 oktober

JV Koizumi weer allemaal in de prijzen…

4 oktober 2008, judotoernooi Hardenberg.
Het judoseizoen is weer begonnen, jv Koizumi ging met 4 judoka’s naar Hardenberg.

Wessel Dekker ging deze dag als eerste van start in de gewichtsklasse tot 33 kg. Hij ging goed van start en won zijn 1e parij met ippon, een goed begin om te starten. In zijn 2e partij ging wessel weer voor de volle winst, maar moest helaas genoegen nemen met een verliespartij waarin hij volledig in de aanval ging en de tegenstander hier steeds op wachtte voor een overname. wessel kon met goed gespeelde partijen naar huis met een 2e plaats.

In de klasse tot 40 kg won Demi Schonewille met gemak haar eerste 3 partijen met Ippon, in de finale liet Demi zich verassen en verloor haar partij hierdoor waardoor ze de 2e plek mee naar huis nam.
Tom Veldhuis moest in de gewichtsklasse tot 33 kg een zware voorronde maken, maar won al zijn wedstrijden waardoor hij in de finale kwam.
Jammer genoeg ging het in de finale wat minder, maar Tom kon met een zeker verdiende 3e plek naar huis.

In de klasse tot 30 kg was in de voorronde Kelly Zwiers niet te stoppen, in de halve finale verloor Kelly haar partij door even niet op te letten, maar Kelly werd toch 1e omdat ze meer wedstrijden had gewonnen en meer punten behaalde.

Koizumi was dus weer goed van de partij vandaag.