2022 – 27 december

DELAYA KNEGT KAMPIOEN OP JUDO OLIEBOLLEN TOERNOOI.

27 December werd er in Hardenberg het jaarlijkse oliebollentoernooi gehouden. Bij binnenkomst kreeg iedereen weer de jaarlijkse lekkere traktatie van een oliebol overhandigd en beginnen de 1e wedstrijden om 18uur.
Delaya Knegt uit Dalen werd oppermachtig kampioen en won al haar 4 wedstrijden met het hoogst haalbare en kon de hoogste trede beklimmen om de mooie beker in ontvangst te nemen.

Ook voor zus Hadassah Knegt was het een mooie avond waarbij ze trots kon zijn op haar gewonnen wedstrijden waarbij 1 wedstrijd maar liefs meer dan 5 min duurde en knap won en werd ze knap 2e.
Daan Benjamins uit Elim kon ook zeer tevreden naar huis met een mooie 2e plek met knap 2 gewonnen wedstrijden eveneens Tim Zuidema uit Nieuwlande moest flink aan de bak en mocht ook dit jaar afsluiten met een welverdiende 2e plaats.

Mark Benjamins uit Elim nam ook een mooie 3e plaats mee naar huis om nog een mooie laatste wedstrijd met ippon af te sluiten. Het laatste toernooi voor Judo vereniging Koizumi dit jaar met een mooie afsluiting.

Foto`s zijn van Natasja Meijer

Reacties zijn gesloten.