juni 15, 2024

2017 – 15 april

Kleine kampioen 40e Bartje Toernooi Assen

Afgelopen zaterdag 15 april 2017 werd het 40e internationale Bartje judo toernooi gehouden te Assen.
Met grote overmacht won Geert Kleine in de gewichtsklasse tot 42 kg. Kleine had maar liefs een poule van 10 judoka’s waarvan hij geen moment in moeilijkheden kwam en alles met ippon won en dus de hoogste trede mocht beklimmen.
Ook Anouk Seinen zat weer in de prijzen in de gewichtsklasse tot 40 kg. Seinen die al een maand niet op de mat had gestaan wegens een enkelblessure liet deze dag wel weer zien dat ze er stond. De eerste 2 partijen werden dan ook met oppermacht gewonnen met ippon. De 3e wedstrijd was er een misstap dat de tegenstander daar gebruik van maakte maar de laatste wedstrijd was het nek aan nek. Seinen werd steeds om de nek gegrepen wat met de nieuwe regels uitgesloten is maar er werden geen straffen gegeven helaas. Hierdoor kwam seinen 2 wazari`s achter maar kwam nog goed terug. Seinen ging wel met trots deze dag met een bronzen plak naar huis.

Voor trainer/coach was het ook een mooie dag want voor dat haar pupillen in de prijzen vielen wist Meijer ook een mooie 1e plaats te veroveren deze dag.