2024 – 3 februari

Judovereniging Koizumi 3 X GOUD OP DISTRICT KAMPIOENSCHAPPEN .
Zaterdag 3 februari werd er in Oude Pekela het districtskampioenschap tot 18 en tot 12 jaar gehouden.

RENSKE EIJSINK KAMPIOEN IN DE -18 JAAR.
Na een zeer vervelende blessure kwam Eijsink uit Dalerveen na een jaar weer in actie op de judomat. Ook direct het belangrijkste toernooi van het jaar liet Eijsink zien dat ze nog steeds de sterkste was en won al haar wedstrijden met ippon en mag ze zich Kampioen van district Noord- Nederland noemen. Hierbij plaatst Renske Eijsink zich voor het Nederlandse kampioenschappen tot 18 jaar wat over 2 weken zal plaats vinden te Den Haag.

SEPP VAN DE POLL EN BOAZ SCHONEWILLE DISTRICT KAMPIOEN TOT 12 JAAR.
Ook tot 12 jaar waren er 2 Gouden medailles gewonnen.
Sepp van de Poll uit Dalerpeel liet zien dat hij met volle overtuiging zijn wedstrijden won in de gewichtsklasse tot 52kg en kon hij met trots de hoogste trede beklimmen.
Voor Boaz Schonewille uit Noordscheschut die streed in de gewichtsklasse tot 48 kg had pittige wedstrijden waardoor in de poule alle judoka’s een keer van elkaar gewonnen had moest deze poule worden overgespeeld. Schonewille moest wederom aan de bak en liet zich niet weer verrassen waardoor hij nu alles won en zo ook de hoogste trede kon beklimmen om zijn gouden medaille in ontvangst te nemen.
3 JUDOKA’S DEDEN MEE VANDAAG VAN JUDOVERENIGING KOIZUMI EN 3X GOUD.