juli 14, 2024

2017 – 27 mei

Zoë Pater en Hadassah Knegt Kampioen judo toernooi Tubbergen.

Afgelopen zaterdag 27 mei werd er in Tubbergen het jaarlijkse judo toernooi gehouden voor judoka’s t/m groene band. 

Kampioen werd hier Hadassah Knegt uit Dalen. De pas begonnen judoka bij JV Koizumi won al haar wedstrijden daarbij kwam nog kijken dat dit haar allereerste toernooi was dus prima kennisgemaakt met de wedstrijdmat. In dezelfde poule zat judoka Dewi Pater uit Zandpol die ook knap stond te judoën en daarbij een mooie 3e plaats mee naar huis nam. 

Zus Zoë Pater werd ook in haar poule knap kampioen. Ze verloor weliswaar een partij maar door knap verder te knokken had Pater op het einde van al haar wedstrijden meer wedstrijdpunten omdat waar ze van verloor ook een wedstrijd had verloren waardoor ze de hoogste trede mocht beklimmen. 

Voor Renske Eising uit Dalen was het haar eerste partij even wakker worden waarbij ze helaas verloor maar het nadien allemaal weer goedmaakte en geen verliespartij meer heeft gemaakt en een knappe 2e plaats mee naar huis nam. 

Ook voor Ramona Fidom uit Nieuwlande was het feest deze ochtend. Fidom wist een mooie 3e plaats mee naar huis te nemen. 

Voor Anouk Seinen uit Geesbrug was het iets minder vandaag wat ook logisch was omdat de poule niet goed was ingedeeld moest ze maar liefst meer dan 8 kg boven haar gewicht in actie komen. Maar Seinen gaf het niet cadeau en nam nog een mooie 3e plaats mee naar huis terug.