juni 15, 2024

2019 – 12 januari

JUDOKAS KOIZUMI SUCCESVOL IN DEDEMSVAART.

Afgelopen zaterdag 12 januari werd er in de citadel te Dedemsvaart het jaarlijkse judotoernooi gehouden voor wedstrijd en opstap judokas.
Lieke Dijkhuis uit Hoogeveen moest voor het eerst kennismaken met een nieuwe leeftijdscategorie in de tot 15 jaar. Dijkhuis deed het werkelijk uitstekend deze dag in de gewichtsklasse tot 52 kg. In de voorronde werd alles gewonnen en kon dus door naar de finale poule. Met al een gewonnen wedstrijd meegenomen verloor ze haar wedstrijd helaas nadien maar kon zeer tevreden zijn met een 3e plaats.
Ook voor Ellis Lubbers uit Nieuwlande werd er weer een mooie 3e plaats meegenomen. Lubbers die gelijk al een flinke bloedneus kreeg in de eerste partij knokte nog flink door.
Met 3 gewonnen wedstrijden maar ook 2 verloren mocht ze de 3e prijs in ontvangst nemen.
Bij de opstappers werden ook 3 prijzen behaald.

Timo van Dalen en Stijn vd Weide uit Geesbrug keerden beide met een mooie 2e plaats naar huis door weer goed judo te laten zien deze dag waar ze beide tevreden over mogen zijn.
Voor Mark Benjamins uit Elim begin de dag niet zo lekker. Na snachts nog ziek te zijn besloot hij toch mee te willen doen en met doorzettingsvermogen en goede inzet behaalde hij toch nog een mooie 3e plaats.
Alle deelnemers van judovereniging Koizumi in de prijzen.
Helaas voor Anouk Seinen kon deze dag niet doorgaan ivm een vervelende blessure.