2017 – 4 november

LIEKE DIJKHUIS EN GEERT KLEINE KAMPIOEN op JUDO IJSSEL-VECHT
TOERNOOI TE OMMEN.
Afgelopen zaterdag 4 november werd Lieke Dijkhuis uit Hoogeveen van judovereniging Koizumi kampioen in de gewichtsklasse tot 44 kg met het opstaptoernooi. Dijkhuis wist al haar 3 wedstrijden zonder problemen te winnen en kon het hoogste podium beklimmen.
Ook voor Geert Kleine uit Dalerpeel was het een mooie dag. Kleine die meedeed aan het regionale toernooi tot 46 kg schakelde al zijn rivalen deze dag zonder moeite uit. Kleine won maar liefst al zijn 6 wedstrijden met de hoogste score en kon met de hoofdprijs terug naar Dalerpeel.
Ook werd er deze dag een judotoernooi in Borger gehouden. Hier werd Zoë Pater van Judovereniging Koizumi 2e.
Helaas moest Anouk Seinen en Ellis Lubbers deze wedstrijden voorbij laten gaan wegens blessures.