juli 14, 2024

Trainer

De trainer van Judovereniging Koizumi is judoleraar en veelvoudig judokampioene Natasja Meijer uit Nieuwlande.

Zij begon op 8 jarige leeftijd met de judosport. Vanaf haar negende jaar nam ze deel aan noordelijke judowedstrijden. Op haar veertiende jaar stapte ze van Koizumi over naar Judovereniging Vos in Emmen/Klazienaveen waar ze onder leiding van sensei Jacob Vos hard bleef trainen. Vos stoomde haar altijd weer klaar voor een wedstrijd. Soms met een lach; soms een traan. Ook trainde ze een periode bij de kernploeg in Nieuwegein.
 
Ze is ontelbare malen noordelijk districtskampioen geweest. Op het NK senioren werd ze enkele keren tweede, helaas nooit eerste. Door blessures moest ze een hele poos stoppen met het judo. In haar 30+ periode behoorde ze bij de NK Senioren nog steeds tot de beste drie. Ze is er erg trots op dat ze drie keer wereldkampioen is geworden bij de Masters.
 
In Italiƫ is zij in 2017 voor de derde keer wereldkampioen bij de veteranen geworden. Het jaar daarvoor kon ze haar titel vanwege een knieoperatie niet verdedigen, maar in 2015 en 2014 werd ze ook al wereldkampioen in deze veteranenklasse.
 
Een erelijst waar ze dus terecht trots op is. Koizumi is dan ook zeer tevreden met deze trainer.
 
Voor vragen rechtstreeks aan Natasja, bel +31 6 43 02 18 87 
 
 
De wereldkampioen Natasja Meijer