juli 14, 2024

2017 – 29 september

JAARLIJKS CLUBKAMPIOENSCHAP JV KOIZUMI GESLAAGD

Op vrijdagavond 29 september ‘17 hield judovereniging Koizumi weer haar jaarlijkse clubkampioenschappen. De Judoka’s die het hele jaar door getraind worden door topjudoka Natasja Meijer. Hebben aan haar een fantastisch voorbeeld wanneer het aankomt op motivatie, gedrevenheid en passie voor de judo sport, Meijer heeft nog net de gelegenheid om de prestaties van haar pupillen te aanschouwen want dit zelfde weekend zal ze afreizen naar het WK in Olbia Sardinië in Italië. Waar ze op 3 oktober weer een poging zal doen om te wereld titel 2017 op haar naam te zetten. Meijer heette iedereen hartelijk welkom en gaf een korte uitleg hoe het zoals met een wedstrijd verloopt met name voor de beginnende judoka’s is het In een moeilijke aangelegenheid om te moeten “vechten” tegen je vriendje of vriendinnetje. De belangstelling was deze avond ook weer groot. Want het blijft natuurlijk spannend de verrichtingen van de judoka’s te volgen.

 
De leden werden onderverdeeld in 7 poules. Er werd op twee wedstrijdmatten gestreden om de hoogste plaats op het ere podium. Dat was voor de scheidsrechters Dhr. Reimink en Mevr Seinen, twee officiële scheidsrechters van de JBN ook deze avond weer een hele klus, mede omdat deze beide scheidsrechters de moeilijke taak hadden om de stijlprijzen voor deze avond toe te kennen aan de judoka met de mooiste worp, Er was een stijlprijs voor de jongens deze werd gewonnen door Max Soppe en Ellis Lubbers ging met de stijlprijs voor de meisjes naar huis. In de pauze was er voor iedere judoka iets lekkers. De bezoekers konden ondertussen een kop koffie/thee of iets anders nuttigen. En zo gingen enkele oudere judoka’s de zaal rond om loten te verkopen zodat het ook voor de toeschouwers mogelijk werd gemaakt om deze avond met een prijs naar huis te gaan, Er waren dit jaar weer hele mooi prijzen te winnen, die grotendeels door de leden ter beschikking zijn gesteld. Judovereniging Koizumi stelde dit jaar een goed gevulde boodschappentas beschikbaar.

 
Na de pauze werd de strijd verder voort gezet. Iedere judoka deed enorm zijn/haar best. Dit leverde soms hele mooie partijen op. Daarna volgde de prijs uitreiking waarbij iedere judoka met een prijs naar huis kon. Verder werden de prijzen voor de best presterende wedstrijdjudoka’s bekend gemaakt. Dit komt tot stand door de wedstrijdpunten van het hele seizoen bij te houden. De klus voor de EHBO en de Scheidsrechters zat er op zij kregen een mooie bos bloemen en keerden dus ook niet met lege handen huiswaarts. Kortom weer een hele succesvolle avond voor Judovereniging Koizumi.

Poule 1

1e Floor Maats
2e Ellis Lubbers
3e Esther Kleinluchtenbeld

Poule 2

1e Geert Kleine
2e Justin à Tellinghusen
3e Anouk Seinen

Poule3

1e Stefan van Ballegooien
2e Jordan Kerkhof
3e Jurjen Oosting

Poule 4

1e Lieke dijkhuis
2e Renske Eijsink
3e Sven Folkerts

Poule 5

1e Max Soppe
2e Iris Moes
3e Tygo Soppe
3e Verle Lunenborg

Poule 6
1e Zoë Pater
2e Hadassah Knegt
3e Hidde Baas
3e Dewi Pater

Poule 7

1e Sandra van Ballengooien
2e Sven Veenstra
3e Erno Lubbers
4e Rick Bonhof

 

De best presterende wedstrijdjudoka jongens gingen naar:
1e Geert Kleine
2e Sven Veenstra
3e Marlon à Tellinghusen

De best presterende wedstrijdjudoka meisjes gingen naar:
1e Anouk Seinen
2e Lynn Gerarts
3e Ellis Lubbers

De stijlprijs van de avond jongens ging naar – Max Soppe
De stijlprijs van de avond meisjes ging naar – Ellis Lubbers

Met dank aan alle vrijwilligers. Het was een geslaagd toernooi, op naar het volgende toernooi.

De judovereniging verzorgt wekelijks judolessen in Dalen: woensdag van 17.00 tot 18.15 uur in de sporthal ’t Grootveld te Dalen en vrijdag´s van 16.00 tot 17.00 voor beginners van 5 t/m 11 jaar en van 17.00 tot 18.00 uur voor gevorderden vanaf 12 jaar, in het MFC de Opsteker te Nieuwlande. Om te kijken of judo een sport is voor u of uw kinderen, is het mogelijk twee keer mee te trainen zonder kosten. Voor meer informatie verwijzen we graag naar onze website, www.koizumi.nl