2017 – 18 februari

Chanoa Benjamins Kampioen in Veenhuizen

Afgelopen zaterdag 18 februari 2017 werd het 18e Paul Dijkstra mini toernooi gehouden van judo in Veenhuizen. Dit toernooi was voor de recreanten en beginnende judoka’s.
Chanoa Benjamins werd in haar klasse met oppermacht Kampioen en mocht eindelijk voor het eerst van haar judowedstrijden de hoogste trede beklimmen deze dag.
Voor Mark Benjamins en Iris Moes was het deze dag de eerste keer kennismaking met wedstrijdmat.

De 2 jonge pupillen van J.V.Koizumi die nog maar sinds kort kennismaken met judo verweerden zich sterk. Zo won Benjamins nog mooi 2 wedstrijden en kon tevreden zijn met zijn 3e plaats. Ook Moes verweerde zich goed en liet leuk judo zien. Moes nam een mooie gedeelde 3e plaats mee naar huis.