juni 15, 2024

2024 – 18 mei

GEERT KLEINE EN BOAZ SCHONEWILLE KAMPIOEN IN FINSTERWOLDE.

Zaterdag werd het jaarlijkse blauwe stad judotoernooi gehouden. Een aantal Judoka’s van judovereniging Koizumi deden hieraan mee.

In de klasse tot 81 kg wist Geert Kleine uit Dalerpeel een 1e plaats te pakken. Kleine die jaren lang niet meer op de wedstrijd mat stond maakte gelijk korte metten met zijn tegenstanders en won al zijn 4 wedstrijden met ippon.
Ook voor Boaz Schonewille uit Noordscheschut was het wederom dat hij al zijn wedstrijden won met ippon en kon hij de hoogste trede beklimmen.
Ook Sepp van de Poll uit Dalerpeel moest in deze poule strijden en moest hij dus zijn meerdere herkennen aan zijn clubgenoot in de gewichtsklasse tot 54 kg. ook van de Poll won zijn verdere wedstrijden.
Wesley Rastegar uit Hollandscheveld zat in de gewichtsklasse tot 32 kg en nam na een paar pittige wedstrijden toch nog een 3e plaats mee naar huis.
Bij het opstaptoernooi kon ook Lorenzo Wolters uit Noordscheschut het podium beklimmen. Wolters was goed op dreef en won ook van de nummer 2 die op het podium stond maar door een  even aantal gewonnen wedstrijden kwam hij net een paar punten tekort maar kon tevreden zijn met een 3e plaats.
Dustin Kroezen uit Coevorden en Thijs Bos uit Dalen vielen net buiten de prijzen maar pakten nog mooi een paar gewonnen wedstrijden mee.