2018 – 20 januari

LIEKE DIJKHUIS EN MAX SOPPE KAMPIOEN IN OUDE PEKELA JUDO

Wederom slaagde Lieke Dijkhuis uit Hoogeveen in de gewichtsklasse tot 46 kg erin om afgelopen zaterdag 20 januari het goud weer naar zich toe te halen. Met maar liefs 5 gewonnen wedstrijden liet ze ook deze dag zien dat zij de beste was.

Ook voor Max Soppe uit Dalen die voor het eerst een wat grotere wedstrijd draaide was het ook een geslaagde dag in de gewichtsklasse tot 27 kg werd hij kampioen en beklom de hoogste trede. Broer Tygo Soppe die in dezelfde poule zat moest zijn meerdere herkennen aan broer Max maar won nog mooie wedstrijden wat beloond werd met een 3e plaats.

Hadassah Knegt uit Dalen had een mooie poule met jongens tot 34 kg en liet zien dat ze er stond. Knegt won mooie wedstrijden wat haar ook bekroonde met een mooie 2e plaats.
Tot 30 kg zette Vera van der Iest uit Dalen een zeer knappe prestatie neer door een mooie 2e plaats te behalen in een jongenspoule. van der Iest die nog maar 2 maanden op judo zit kan nog voor velen een verassing zijn in de toekomst.

Ook voor Geert Kleine uit Dalerpeel was er een podiumplaats in de gewichtsklasse tot 50 kg.
Kleine komt goed mee met de leeftijdscategorie tot 15 jaar. De 11 jarige Kleine kan nog voor vele verassingen zorgen in deze leeftijdsgroep om al bij zijn nog maar 2e wedstrijd prijzen binnen te halen tot 15 jaar.

Judovereniging Koizumi is weer zeer tevreden deze dag met de behaalde resultaten. Helaas moest zich Anouk Seinen afmelden door ziekte.