2024 – 23 maart

BOAZ SCHONEWILLE OPPERMACHTIG KAMPIOEN OP LENTE TOERNOOI.

Zaterdag 23 maart werd er in Beilen het jaarlijkse judo lente toernooi gehouden.
Boaz Schonewille uit Noordscheschut werd oppermachtig kampioen tot 12 jaar. Hij won binnen 15 seconden dan ook al zijn 3 wedstrijden en kon zo dan ook de hoogste trede beklimmen.
Sepp van de Poll uit Dalerpeel kon ook tevreden zijn met een mooie 2e plaats tot 12 jaar.
Alleen de laatste wedstrijd liet van de Poll zich verrassen de voorgaande 3 partijen werden gewonnen met ippon.
Voor Thijs Bos uit Dalen was het even wennen tegen de oudere jongens. Bos die zijn 1e jaar tot 15 jaar zit won zeer knap 3 wedstrijden waardoor hij een mooie 3e plek bemachtigde.
Ook voor Wesley Rastegar uit Hollandscheveld was het allemaal nieuw. Zijn 1e toernooi in de leeftijdsklasse tot 15 jaar werd bezegeld met een mooie 2e plaats. Rastegar had  maar liefs een partij erbij van 9 min lang knap judo.

Bij het opstaptoernooi deed Lorenzo Wolters uit Noordscheschut mee. Wolters die hele week ziek was geweest en deze dag dan ook nog niet helemaal fit was kon toch zeer tevreden zijn met zijn behaalde 2e plaats.