2014 – 29 november

Koizumi goed in de prijzen in Diever
Diever 29 november 2014.

Deze dag werd er in Diever een judo toernooi georganiseerd voor de beginnende judoka, wat deze dag niet helemaal waar bleek te zijn. Toch bleken deze dag nog vele wedstrijd judoka’s aanwezig. Maar gelukkig ging elke judoka met een prijs naar huis.

Sven Veenstra uit Dalen behaalde deze dag vol overwinning en mooie ippons een 1e plaats binnen. Nicky Stenvert uit Hoogeveen kwam goed mee maar verloor toch 1 partij van een meisje waar ze de laatste keer van gewonnen had, maar won al haar andere partijen en nam een 2e plaats mee naar huis. Anouk Seinen uit Geesbrug was zeer goed begonnen.
In een jongenspoule verzette ze zich erg dapper en werd 4e.

Sven Dekker uit Nieuwlande ging hard van start in een grote poule van 6 judoka’s. 2 partijen werden op beslissing verloren maar won 3 wedstrijden met ippon. Dekker nam een knappe 3e plaats mee terug. Voor Kian Ensink uit Dalen was dit zijn echte eerste wedstrijd waar hij maar 1 wedstrijd verloor en 4 partijen won op rij. Hij werd deze dag 2e.

Voor Twan Cremer was het ook een eerste wedstrijd hij verzette zich erg goed en behaalde een 4e plaats. Rosan ter Horst uit Klazienaveen moest hard aan de bak tegen allemaal oranje banders, met zelf een witte band wist ze zich goed te verzetten. Zelfs werd er 1 wedstrijd met vol punt gewonnen en werd 4e. Lynn Gerarts uit Erica zat in een grote jongenspoule van 6 judoka’s. Bang was ze totaal niet en ging vol aan de bak. De 5jarige Lynn die nog maar 2 maanden aan het judoën is kunnen we nog veel van verwachten.

De jongste deze dag was de net 2 weken 5 jarige Marlon á Tellinghusen uit Nieuwlande. Marlon die tot 21 kg judoode deze dag wist maar liefs 4 wedstrijden met Ippon te winnen, helaas verloor hij 1 wedstrijd waardoor hij toch een mooie 2e plaats behaalde.
Op de foto`s de verschillende winnaars:.

Reacties zijn gesloten.