2009 – 28 februari

2e Exloërmond…

Jv Koizumi was er deze dag maar met 3 judoka’s, maar super gescoord.
Kelly Zwiers ging weer keihard van start, en moest even aftasten op haar tegenstander. Dit lukte niet met een grote score, maar won oppermachtig op scheidsrechter beslissing.
De 2e en 3e partij was gelijk Ippon. In de strijd om het goud, stond ze dik wazari voor, maar kwam nadien in de houdgreep, erg spannend, maar wist er met al haar kracht er weer uit te komen. Een 1e plek dus voor Zwiers.
In de gewichtsklasse tot 47 kg moest Demi Schonewille in aktie komen, daarbij leken een paar pittige tegenstanders bij te zitten, maar zonder enige moeite tilde ze iedereen van de mat vol op de rug.
De laatste partij was een schitterende combinatie, doorgaand met kata-guruma. Een spetterend punt, en een mooie 1e plek.
Tot 55kg was Jarice de enige jongen van Koizumi. Na enige tegenslagen van zijn afgelopen wedstrijden maakte hij het vandaag weer helemaal goed.
Met schitterende punten en armklemmen stroomde hij mooi door in de halve finale.
Deze partij ging gelijk op, maar bij een inzet van de tegenstander stapte jarice verkeerd weg en kwam half punt achter, met nog 1 minuut te gaan deed hij er alles aan om het goed te maken, maar helaas lukte dit niet meer.
Maar Jarice kon erg tevreden zijn met zijn 2e plek.

Reacties zijn gesloten.