juni 15, 2024

2019 – 22 mei

JUDOVERENIGING KOIZUMI LAAT MOOIE RESULTATEN ZIEN TIJDENS EXAMENS

DALEN- IN SPORTHAL HET GROOTVELD, de locatie waar de vereniging wekelijks trainingen verzorgd, was het deze woensdagmiddag de 22 ste mei drukker dan normaal. Ouders broertjes/zusjes grootouders en overige belangstellende waren deze keer uitgelopen om de verrichtingen van de judoka’s te aanschouwen. Stuk voor stuk gemotiveerde judoka’s die op hun eigen niveau komen trainen en wedstrijden draaien. Zo hebben ze zich in het afgelopen jaar de technieken die bij een hogere band of slip behoren, weer proberen eigen te maken. Een lastig jaar voor Natasja Meijer die vanwege complicatie na haar zwangerschap, het afgelopen seizoen haar pupillen niet zelf heeft kunnen trainen. Voor haar staat er nog steeds een operatie te wachten.

Met heel veel dank aan de trainers van bevriende Judoverenigingen, werd er op iedere locatie gewoon getraind. Gelukkig was Meijer deze middag weliswaar voor de vorm gekleed in judopak, wel aanwezig om samen met de examinatoren Jacob Vos, Anja Hidding en Rezin v/d Kamp de resultaten van het afgelopen judojaar te beoordelen. Iedere judoka kan voor zijn of haar examen een eigen trainingsmaatje kiezen met wie ze het examen willen afleggen.

Vriendschappelijk en geduldig werden er maar liefst 19 examens afgenomen. De aanwezige kennis en technieken bleken dan ook ruim voldoende. Waaruit we kunnen concluderen dat iedereen is geslaagd. Een mooi resultaat voor Judovereniging Koizumi. Na afloop van het examen werden de judoka’s nog voorzien van iets te drinken en wat lekkers. Daarna werden alle judoka’s na een persoonlijk woord van Natasja Meijer voorzien van hun diploma en nieuw behaalde band of slip. Een officieel moment met ook de felicitaties van de overige examinatoren. De judoka’s met een bruineband nemen zoals gewoonlijk niet meer deel aan het examen, enkele judoka’s waren deze middag helaas verhinderd. De resultaten van de overige judoka’s hierbij vermeld:

Voor de witte band (6e kyu) met Blauwe slip zijn geslaagd; Lars Eijsink, Valentijn van Huizen, Delaja Knegt, Isabella Mager

Voor de gele band (5e kyu) zijn geslaagd; Timo van Dalen,Willem Eijsink, Ineke v/d Geest,Stijn v/d Weide

Voor de gele band (5e kyu) met Bruine slip is geslaagd; Mark Benjamins

Voor de oranje band (4e kyu) zijn geslaagd; Renske Eijsink, Vera v/d Iest, Hadassah Knegt

Voor de oranje band (4ekyu) met Blauwe slip is geslaagd; Dewi Pater

Voor de groene band (3e kyu) zijn geslaagd: Lieke Dijkhuis, Lynn Geraets, Zoë Pater

Voor de bruine band (1e kyu) zijn geslaagd; Rick Bonhof,Anouk Seinen, Frank de Waardt