2018 – 14 april

RENSKE EIJSINK JUDO KAMPIOEN BIJ FINALE OPSTAP TOERNOOI TE SLAGHAREN.

Afgelopen Zaterdag 14 April 2018 werden er een aantal judo toernooien gehouden voor beginnende judoka’s te Slagharen wat georganiseerd werd door BSV Anbergen.

Renske Eijsink uit Dalen liet zien dat ze de beste was deze dag en won al haar 4 wedstrijden met volle overtuiging en beklom de hoogste trede van het podium en nam een 1e plaats mee naar huis.
Dewi Pater uit de Zandpol liet ook zien dat ze op dreef was. Helaas zakte Pater 1 wedstrijdje onnodig door haar benen en kwam in een houdgreep maar herstelde zich goed door de andere 3 wedstrijden te winnen en daardoor een mooie 2e plaats mee naar huis nam.

Voor Mark Benjamins uit Elim, Iris Moes uit Hollandscheveld en Hidde Baas uit Dalen werd er ook hard gestreden voor een podiumplaats en wonnen 2 mooie wedstrijden waardoor ze een mooie 3e plaats mee naar huis konden nemen.

MAX SOPPE 3E OP BARTJE JUDO TOERNOOI TE ASSEN.

Zo werd er ook te Assen het jaarlijkse Bartje toernooi gehouden voor de wedstrijd judoka’s.
Max Soppe uit Dalen die als ware nog mee mag doen met opstaptoernooien knokte zeer sterk om voor een podium plek te gaan wat dus ook lukte.

Soppe nam een zeer knappe 3e plaats mee naar huis. Voor broer Tygo Soppe die ook hard had gestreden in dezelfde poule viel net buiten de prijzen.
Voor Anouk Seinen uit Geesbrug en Ellis Lubbers uit Nieuwlande werd er ook helaas naast het podium gegrepen deze dag.