2009 – 10 januari

Jv Koizumi behaald goede prestaties in Dedemsvaart…

Het 30e wintertoernooi.

Tom Veldhuis in de gewichtsklasse tot 36 kg behaalde een gedeelde 3e plaats, ook voor Demi Schonewille was er een gedeelde 3e plaats gewonnen, Demi die goed stond te judoën kon tevreden zijn met deze prestatie.
In de gewichtsklasse tot 38 kg was er brons voor Wesse Hoekman, eveneens was er brons voor Wessel Dekker in de gewichtsklasse tot 33kg.
2e werd Jip Hoekman in de gewichtsklasse tot 27kg.
Kelly Zwiers was weer niet te stoppen en won in de gewichtsklasse tot 30kg het Goud.

Ook was er dit weekend het Matsuru dutch open espoir toernooi, dat is een meetmoment voor de jeugd.
Het toernooi wat in eindhoven plaatsvond.
Michelle Benjamins kwam daar in actie en moest gelijk het spits afbijten, en won haar 1e partij met een yuko.
Genoeg om door te gaan, in de 2e ronde kwam ze Rowie Frehling tegen van jcr gosh. Michelle kwam met een wazari achter maar scoorde al snel een yuko terug, maar net niet genoeg om deze partij te winnen doordat Frehling het tactisch speelde door de partij uit te judoen.
In de verliezerronde won ze nog 2 partijen maar helaas niet genoeg voor een podium plaats.
Michelle werd toch nog knap 7e in haar poule van 22 judoka’s.