2015 – 10 januari

Veenstra en Oosting 3e in Dedemsvaart

Zaterdag 10 januari 2015 werd het jaarlijkse judo wintertoernooi gehouden in Dedemsvaart. Het was de 36ste keer dat dit grote evenement gehouden werd in Dedemsvaart. Ruim 600 judoka’s uit verschillende delen van het land waren hier naar toe gekomen om een felbegeerde podiumplaats te behalen. Sven Veenstra en Jurjen Oosting van JV Koizumi behaalde allebei met klasse een 3e plek.

Sven Veenstra uit Dalen die in een poule van 10 judoka’s zat in de gewichtsklasse tot 50 kg wist goed door te stromen naar de kwart finale waarheid hij met volle overtuiging met een wurging won om het brons.
Ook voor Jurjen Oosting uit Zwinderen was het een geslaagde dag. Oosting judode deze dag tot 48 kg en wist in een poule van 8 een mooie 3e plaats binnen te halen.