Koizumi in de prijzen op kerst toernooi Hoogeveen

In Hoogeveen werd het jaarlijkse kerstoernooi gehouden zaterdag 19 december 2015.
Het zwaar bezette toernooi is het laatste toernooi voor dit jaar.
Geert Kleine uit Dalerpeel zat in een enorme poule van 15 judoka’s tot 40 kg.
Kleine vocht zich door naar de halve finales met echt vechtersmentaliteit en behaalde daardoor ook een verdiende gedeelde 3e plaats. Maria mulder uit Nieuwlande was in de gewichtsklasse tot 27 kg ook verassend. Mulder won maar liefs 3 wedstrijden deze dag waardoor ze een knappe prestatie neer zette en 2e werd.
Ook Jurjen Oosting uit Zwinderen was goed op dreef. Helaas verloor hij zijn eerste wedstrijd maar gaf nadien geen wedstrijd meer weg waardoor hij na 3 winst partijen knap 2e werd tot 55 kg
Voor Nicky Stenvert uit Hoogeveen werd het ook een knappe podiumplaats vandaag. Stenvert die eerst wel haar 1e partij wakker moest worden behaalde toch nadien na 2 gewonnen wedstrijden een knappe 2e plaats tot 33 kg.
Ook Sven Veenstra uit Dalen behaalde een goede prestatie in een poule van 10 judoka’s. Veenstra stroomde gelijk mooi door naar de halve finale door 2 wedstrijden te winnen. Echter na knap judo werd hij uiteindelijk mooi 3e deze dag tot 60 kg.