2015 – 20 juni

Dekker en Stenvert 2e in Gorredijk

Stichting Langste Dei Toernooi organiseert op zaterdag 20 juni 2015 voor de 28ste maal de Open Friese Kampioenschappen Judo in sporthal Kortezwaag aan de Mientewei in Gorredijk. Tijdens dit evenement strijden circa 500 nationale- en internationale judoka’s op 6 wedstrijd matten om de open Friese titel.

Sven Dekker uit Nieuwlande van J.V.Koizumi had een zware poule met maar liefs 8 judoka’s in de poule.. Dekker liet zien dat hij een zeer verdiende podium plek waard was en won maar liefs 5 wedstrijden en daardoor een mooie 2e plaats behaalde.
Ook voor Nicky Stenvert uit Hoogeveen van J.V.Koizumi werd het een zware dag.

Stenvert die deze dag tot 31 kg moest judoën werd ook beloond door haar harde werken. Met maar liefs 6 knokpartijen werd deze dag met een mooie 2e plaats afgesloten dit seizoen.