2016 – 1 oktober

Kleine kampioen in Hardenberg

Zaterdag 1 oktober 2016 werd er weer gestreden met maar liefs 600 judoka’s op het judotoernooi van B.V.S Anbergen afd.Hardenberg.
Geert kleine uit Dalerpeel won hier deze dag al zijn wedstrijden in de gewichtsklasse tot 40 kg en mocht zich kampioen noemen deze dag.
Ook Dylan v/d Plaat uit Elim van JV Koizumi die in dezelfde poule zat als Kleine won alles in de voorrondes tot de 2 elkaar tegenkwamen in de finale. v/d Plaat die eerst nog een yuko voor stond moest toch nadien zijn meerdere herkennen in Kleine doordat Kleine met een schitterende beenzwaai met vol ippon won maar kon v/d Plaat ook met een mooie 2e plaats tevreden zijn deze dag.

De poules waren zwaar bedeeld met allemaal hogere banden maar dat maakte voor de judoka’s Denise v/d Plaat uit Elim die in de gewichtsklasse tot 48 zat , Anouk Seinen uit Geesbrug tot 44 kg en Lynn Geraerts uit Erica tot 33 zat niets uit. De dames bleven knokken met een super mooi resultaat en wonnen mooie wedstrijden met ippon wat beloond werd met een mooie 3e plaats deze dag.