2017 – 24 juni

Afgelopen zaterdag 24 juni werd er in Gorredijk het jaarlijkse judotoernooi gehouden. Dit toernooi is ook gelijk een afsluiting van dit seizoen.
Geert Kleine uit Dalerpeel van jv Koizumi sloot hierbij het seizoen ook zeer goed af. Kleine die maar liefs in een poule van 11 judoka’s zat wist gemakkelijk in de kwartfinale te komen door 4 wedstrijden met ippon te winnen. In de halve finale was het even een gelijk opgaande wedstrijd maar Kleine liet zich niet verassen. Ook de finale was Kleine oppermachtig en kon op het ere podium weer de hoogste trede beklimmen en met een mooie beker naar huis in de gewichtsklasse tot 44 kg.
Ook Anouk Seinen uit Geesbrug kwam zeer goed voor de dag in een poule van 8 judoka’s wist ook Seinen zich tot de kwartfinale te behalen. Helaas verloor Seinen in de voorronde waardoor ze als 2e van de poule toch doorging naar de kwart finale. Anouk Seinen won nadien nog knap haar wedstrijd en kon zeer tevreden zijn met haar 3e plaats in de gewichtsklasse tot 45 kg en kon ook Seinen haar judo seizoen goed afsluiten.