2018 – 27 oktober

VERA VAN DER IEST 2E OP JUDOTOERNOOI TE LEEUWARDEN.

Afgelopen zaterdag 27 oktober werd het 15e judotoernooi te Leeuwarden gehouden voor de wedstrijd judoka’s en beginnende judoka’s. Vera van der Iest van judovereniging Koizumi deed mee aan het opstaptoernooi waar ze een mooie 2e plek behaalde in de gewichtsklasse tot 30 kg. Het was een leuke poule waar iedereen goed aan elkaar gewaagd was en van der Iest met een mooie 2e plaats naar Dalen terug kon keren.

Ook werd het 2e beginnerstoernooi gehouden in Slagharen van BSV Anbergen. Hier kan de beginnende judoka kennis maken met de wedstrijd mat. Er waren nog geen prijzen te behalen maar de judoka’s werden klaar gestoomd voor de finale ronde dat 24 november plaats gaat vinden en er dan prijzen te behalen vallen.
2e werd Mark Benjamins
3e werd Timo van Dalen die trouwens nog maar een paar weken mee traint bij judovereniging Koizumi.
4e werd Stijn v.d. Weide die de eerste keer een 1e plaats behaalde bij dit toernooi.

Zo zie je maar weer dat alles heel dicht bij elkaar ligt.